Υλικά
500 γραμμ. κρέμα γάλακτος
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
200 γραμμ. από τα πασχαλινά κουλούρια
Διαδικασία
Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίχνετε το μίγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και το αφήνετε στην κατάψυξη 4 ώρες.
Το βγάζετε και το ξαναχτυπάτε άλλη μια φορά. Το μεταφέρετε και πάλι στο δοχείο φύλαξης, ρίχνοντάς το σε 3 δόσεις, ώστε να πασπαλίσετε ενδιάμεσα με τα χοντροκομμένα κουλούρια. Ξαναβάζετε στην κατάψυξη για άλλες 4 ώρες.
Μπορείτε να βάλετε και σταγόνες σοκολάτας.