Υλικά
- 6 μπούτια φιλέτο κοτόπουλο
- 300 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σκόνη
- 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα καπνιστή
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
- 2 κουταλιές της σούπας κρασί λευκό
- Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπολ, ανακατεύετε. Κόβετε σε μπουκιές το κοτόπουλο και το βάζετε και αυτό στο μπολ. Βάζετε το μπολ στο ψυγείο για 4-6 ώρες να μαριναριστεί. Όταν βγάλετε το κρέας (τουλάχιστον μία ώρα πριν ψήσετε), σκουπίζετε ελαφρά με χαρτί και περνάτε σε ξυλάκια. Ψήνετε γυρίζοντας και από τις δύο πλευρές.
Αυτά είναι τα καλύτερα χορτοφαγικά πιάτα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης
Ειδήσεις σήμερα
Πάτρα: Νέες ουσίες στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας – «Δένει» η υπόθεση και για τη Μαλένα
Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότεροι από 3.000 άμαχοι βγήκαν από την «κόλαση» της Μαριούπολης
Ο καθηγητής Yanzhong Huang μιλάει στον «Ε.Τ.»: Το επόμενο κύμα επιδημίας μπορεί να είναι στο δρόμο