Υλικά
- 6 μπούτια φιλέτο κοτόπουλο
- 300 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σκόνη
- 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα καπνιστή
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
- 2 κουταλιές της σούπας κρασί λευκό
- Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπολ, ανακατεύετε. Κόβετε σε μπουκιές το κοτόπουλο και το βάζετε και αυτό στο μπολ. Βάζετε το μπολ στο ψυγείο για 4-6 ώρες να μαριναριστεί. Όταν βγάλετε το κρέας (τουλάχιστον μία ώρα πριν ψήσετε), σκουπίζετε ελαφρά με χαρτί και περνάτε σε ξυλάκια. Ψήνετε γυρίζοντας και από τις δύο πλευρές.
Ειδήσεις σήμερα
Πάτρα: Νέες ουσίες στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας – «Δένει» η υπόθεση και για τη Μαλένα
Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότεροι από 3.000 άμαχοι βγήκαν από την «κόλαση» της Μαριούπολης
Ο καθηγητής Yanzhong Huang μιλάει στον «Ε.Τ.»: Το επόμενο κύμα επιδημίας μπορεί να είναι στο δρόμο