Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τις γαρίδες με την ολόκληρη σκελίδα σκόρδου για 1-2 λεπτά.
- Σβήνουμε με το ουίσκι και προσθέτουμε την φρεσκοτριμμένη ντομάτα, τον πελτέ και το αλάτι.
- Αφήνουμε τις γαρίδες να βράσουν για 3-4 λεπτά, τις αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τις αφήνουμε στην άκρη.
- Αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει σε μέτρια φωτιά.
- Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη, πετάμε το σκόρδο, βάζουμε ξανά τις γαρίδες στην κατσαρόλα και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Σερβίρεται ζεστό.
- Συνοδεύουμε με αγριόρυζο και μια φρεσκοκομμένη πράσινη σαλάτα.
Μυστικά
Οι γαρίδες δεν πρέπει να παραβράσουν στη σάλτσα γιατί θα στεγνώσουν.
Ειδήσεις σήμερα
H Γη της ελιάς: Το συγκλονιστικό τέλος του Φίλιππου
H Γη της Ελιάς: Αυτο θα ειναι το τραγικό φινάλε του Φίλιππου
«Έρχεται» δύσκολος μήνας για 3 Ζώδια – Δυστυχώς θα περάσουν «μαύρο» Φλεβάρη