Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πανεύκολο και γρήγορο παγωτό πραλίνα φουντουκιού από τον Πέτρο Συρίγο

Newsroom eleftherostypos.gr

Mερίδες: 6

Χρόνος: 15’

Βαθμός: 1

Υλικά

2 κουτιά γάλα εβαπορέ

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

1 βανίλια

1 φλιτζ. πραλίνα φουντουκιού

Διαδικασία

Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το εβαπορέ, το ζαχαρούχο και τη βανίλια και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν. Σταδιακά προσθέτετε την πραλίνα φουντουκιού και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμα 3 λεπτά να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μεγάλο μεταλλικό μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες. Σερβίρετε πασπαλισμένο με χοντροκομμένα αμύγδαλα.

Από το περιοδικό ΤΥΠΟΣ TV που κυκλοφορεί με την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ELEFTHEROSTYPOS.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη ιταλική φοκάτσια από τον Πέτρο Συρίγο

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Κυριακάτικο τραπέζι: Καρμπονάρα-ποίημα από τον Μιχάλη Μαργαρίτη

4 ιδέες για πρωινό που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ξενοδοχείο

Η συνταγή της ημέρας: Το πιο νόστιμο κοτόπουλο με τζίντζερ και μέλι

Τι ψάξαμε στο Google το 2020: Τσιόδρας-Χαρδαλιάς, webex, φραπόγαλο και… επακούμβηση οι e-αναζητήσεις μας

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Τα οφέλη της πρωτεΐνης στο πρωινό – 5 υπέροχες συνταγές!

Δημήτρης Ντόγκας

Ψευτογιατρός: Αυτές είναι οι συνταγές του θανάτου – Τις χρέωνε 22.000 ευρώ [εικόνες]

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Σπιτικές συνταγές: Ηρεμία του νου και ανακούφιση από το άγχος

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Από πρωτάρηδες μάγειρες… μάστερ της κουζίνας – Ο Νίκος Γερεντές αποκαλύπτει τα μυστικά του

Ελεύθερος Τύπος Newsroom