Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Ρολάκια κοτόπουλου γεμιστά με λαχανικά

Newsroom eleftherostypos.gr

Αγαπάτε το κοτόπουλο αλλά ψάχνετε εναλλακτικούς τρόπους μαγειρέματος; Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φτιάχνει ρολάκια κοτόπουλου γεμιστά με λαχανικά, που θα σας τρελάνουν!

Υλικά

  • 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλο
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, κατά βούληση
  • Πιπέρι μαύρο, κατά βούληση
  • 450 γραμμ. φασολάκια
  • 2 καρότα, τεμαχισμένα σε μπαστουνάκια
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 4 φέτες μπέικον

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C. Ανοίγουμε το κάθε φιλέτο κοτόπουλο στα δυο και χτυπάμε με ένα σφυρί κρέατος, ώστε να ανοίξουν και να πλατύνουν. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και από τις δύο πλευρές.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, ρίχνουμε το λιωμένο σκόρδο και σοτάρουμε τα φασολάκια και τα καρότα, μέχρι να μαλακώσουν. Τοποθετούμε στο κέντρο κάθε φιλέτου τα σοταρισμένα λαχανικά και τυλίγουμε σε ρολό. Λαδώνουμε τα ρολάκια κοτόπουλου με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τυλίγουμε κάθε ρολάκι με μία φέτα μπέικον και το καρφώνουμε με μία οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξει.

Τοποθετούμε τα ρολάκια σε ένα ταψί και ψήνουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό και το κοτόπουλο να ροδίσει.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Τραγανά μπουτάκια κοτόπουλο

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Μάφινς πατάτας με στήθος κοτόπουλο

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Τραγανές κοτομπουκιές στο φούρνο

Η συνταγή της ημέρας: Ατομικές πίτες με κοτόπουλο και μανιτάρια

Η συνταγή της ημέρας: Σνίτσελ κοτόπουλο από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Κεφτεδάκια κοτόπουλου με σάλτσα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη πίτσα με κοτόπουλο και μανιτάρια

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο με πιπεριές και ντομάτα

Η συνταγή της ημέρας: Ψητό κοτόπουλο με κρέμα βαλσάμικου

Κατερίνα Θεοδωροπούλου