Υλικά
- 12 μπούτια (2 κιλά)κοτόπουλο με κόκκαλο και πέτσα
- 600 γραμμ. πατάτες, κομμένες στα 4
- 2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
- 6 σκελίδες σκόρδο
- 6 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
- 1/4 φλιτζ. κρέμα βαλσάμικου μουστάρδα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
- 250 γραμμ. ντοματίνια
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C. Βάζουμε σε δύο ταψιά το κοτόπουλο, τις πατάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το θυμάρι. Σε ένα βάζο χτυπάμε την κρέμα βαλσάμικου μουστάρδα, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει.
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Περιχύνουμε το κοτόπουλο μας με το μείγμα και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε για 40 λεπτά. Προσθέτουμε τα ντοματίνια. Ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να γίνει το κοτόπουλο. Σερβίρουμε το κοτόπουλο με συνοδεία λαχανικών.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
- Άγριες Μέλισσες: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν – Η πρώτη φωτογραφία και το τρέιλερ
- Μάρω Λύτρα: Πιο καλλίγραμμη από ποτέ στα 50 – Η φωτογραφία με μαγιό που κόβει την ανάσα!
- Ξανά μαζί Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik; Τι… πρόδωσε την επανασύνδεση
- Ελένη Μενεγάκη: Κλειδώνουν οι συνεργάτες της για τη νέα σεζόν
- Τζούλια Νόβα: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το σύντροφό της μετά τον αρραβώνα τους
- Σάκης Κατσούλης στο ΤΥΠΟΣ TV: Ήμουν αληθινός και αυθόρμητος στο Survivor
- Τούνη-Αλεξάνδρου: «Καυτά» παιχνίδια στη θάλασσα – Δείτε το βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter