Yλικά
6 τμχ κοπανάκια κοτόπουλο
300 ml ξινόγαλο
300 γραμμ. αλεύρι γ.ο.χ.
3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα καπνιστή
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
1 κουταλάκι του γλυκούσκόρδο σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σκόνη
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκιά
Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα
Διαδικασία
Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε όλα τα μπαχαρικά. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τα κοπανάκια και τα μαρινάρετε με τη μισή ποσότητα από τα μπαχαρικά. Ανακατεύετε, προσθέτετε το ξινόγαλο και στη συνέχεια τα βάζετε στο ψυγείο για όσο περισσότερο μπορείτε.
Σε ένα τα ταψάκι βάζετε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, και το υπόλοιπο μείγμα μπαχαρικών. Ανακατεύετε καλά. Παίρνετε τα κοπανάκια και τα περνάτε απ’ το αλεύρι ένα ένα και τα βουτάτε προσεκτικά στο καλαμποκέλαιο, που το έχετε βάλει στη φωτια και καίει ήδη στους 180 βαθμούς. Ψήνετε για 15 λεπτά περίπου αναποδογυρίζοντάς τα, κατά διαστήματα, κι όταν είναι έτοιμα τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν καλά.
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
The Bachelor: Άλλη εντελώς γυναίκα η Αντζελίνα – Το κλικ με δική σας ευθύνη
Η Κιμ Καρντάσιαν με το πιο μικροσκοπικό μπικίνι που διαθέτει [εικόνες]
Η Κάτια Ζυγούλη φωτογραφήθηκε μέσα στη μπανιέρα της και προκάλεσε χαμό [εικόνα]
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr