Υλικά
Ρεβύθια της μαμάς – Το μυστικό στο χρόνο βρασμού για να βγουν μαλακά τόσο όσο
4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
Αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για τη σάλτσα
200 ml κρέμα γάλακτος
100 γραμμ. μανιτάρια κομμένα
6-7 κόκκους πράσινου ή μαύρου πιπεριού
50 γραμμ. blue cheese λιωμένο
Διαδικασία
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα κοτόπουλου. Ζεσταίνετε το βούτυρο με το υπόλοιπο ηλιέλαιο και ροδίζετε τα φιλέτα. Χαμηλώνετε τη φωτιά και συνεχίζετε το τηγάνισμα μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο καλά. Βγάζετε τα φιλέτα από τη φωτιά και τα διατηρείτε ζεστά.
Στο λάδι όπου τηγανίσατε τα φιλέτα, ρίχνετε τα μανιτάρια και τα σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Κατόπιν προσθέτετε τα 2/3 από την κρέμα γάλακτος, το blue cheese και το πιπέρι και βράζετε έως ότου λιώσει το τυρί και δέσει η σάλτσα. Σερβίρετε τα φιλέτα με τη σάλτσα τους.