Υλικά
15 τορτίγιες
2 στήθη κοτόπουλο
3 πιπεριές (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη)
1 κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Μείγμα μπαχαρικών (1κ.γ αλάτι, 1κ.γ πιπέρι, 1κ.γ ζάχαρη, 1κ.γ πάπρικα, 1/2κ.γ κύμινο, ½ κ.γ καπνιστή πάπρικα)
2 λάιμ
Για τη σάλτσα αβοκάντο
2 αβοκάντο
1 λάιμ
Κόλιανδρο
1 πιπεριά
Για τη σως γιαουρτιού
4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
Χυμό από ½ λάιμ
Αλάτι
Για τη pico de gallo
3 ντομάτες
φρέσκο κόλιανδρο
1 κρεμμύδι
Λάιμ
Αλάτι
Σκόρδο
Διαδικασία
Κόβετε σε λεπτές λωρίδες το κοτόπουλο και τα λαχανικά (κρεμμύδι, πιπεριές) και τα σοτάρετε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά. Λίγο πριν να είναι έτοιμα, ρίχνετε τα μπαχαρικά που έχετε ανακατέψει σε ένα μπολάκι. Ανακατεύετε καλά και σβήνετε με λάιμ.
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Για το αβοκάντο: Κόβετε σε μικρά τετραγωνάκια το αβοκάντο, και ανακατεύετε μαζί με το χυμό λάιμ, ψιλοκομμένο κόλιανδρο, ψιλοκομμένη πιπεριά, αλάτι.
Για τη σως γιαουρτιού: Ανακατεύετε τα υλικά.
Για τη pico de gallo: Κόβετε το εξωτερικό της ντομάτας σε μικρά τετραγωνάκια, το κρεμμύδι και ανακατεύετε με λάιμ και αλάτι.
Ανοίγετε την τορτίγια, προσθέτετε το μείγμα με το κοτόπουλο από πάνω το αβοκάντο, την ντομάτα και το γιαούρτι.