Υλικά
Μελομακάρονα: 6 tips για σου βγουν τραγανά απ' έξω και μελωμένα από μέσα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
100 γραμμ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
300 γραμμ. κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
150 ml κρέμα γάλακτος
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4-5 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό
Διαδικασία
Σε τηγάνι ζεσταίνετε ελαιόλαδο και σοτάρετε τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Κατόπιν προσθέτετε το βούτυρο και το αφήνετε να λιώσει. Ρίχνετε το σκόρδο και το κοτόπουλο. Ανακατεύετε καλά, να ροδίσει και να μαγειρευτεί καλά.
Όταν πάρει χρώμα, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε καλά, να δέσει η σαλτσούλα και οι γεύσεις του φαγητού σας. Πασπαλίζετε με χοντροκομμένο μαϊντανό.