Υλικά
Αφράτο τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα - Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη συνταγή
500 γραμμ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
100 ml λευκό ξηρό κρασί
6 μεσαίου μεγέθους αραβικές
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, σε ροδέλες
2 ντομάτες σε κομμάτια
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
Διαδικασία
Σε μια ρηχή και φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ρίχνετε τις λωρίδες του κοτόπουλου. Τις σοτάρετε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν καλά, ανακατεύοντας πολύ συχνά με ξύλινη κουτάλα, για να μην κολλήσουν. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι, ανακατεύετε λίγο και σβήνετε με το κρασί. Μαγειρεύετε για 1 λεπτό, μέχρι να εξατμιστεί όλο το κρασί και αποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά.
Ζεσταίνετε ελαφρώς τις πίτες στην τοστιέρα μέχρι απλώς να μαλακώσουν και να γίνουν ευλύγιστες. Παίρνετε μια ζεστή πίτα και βάζετε στο κέντρο της 2-3 κουτ. σούπας από τις λωρίδες του κοτόπουλου. Συμπληρώνετε με ροδέλες κρεμμυδιού και ντομάτα. Σε κάθε πίτα βάζετε από 1 κουτ. σούπας γιαούρτι, πασπαλίζετε με την πάπρικα της αρεσκείας. Τυλίγετε προσεκτικά την πίτα σε ρολό.