Υλικά
Κουραμπιέδες με ελαιόλαδο και αλισίβα - Θα λατρέψετε αυτή την πανεύκολη συνταγή
1 μπαγκέτα γαλλική
500 γραμμ. χοιρινή μπριζόλα λαιμού, κομμένη σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ καρότο καθαρισμένο και τριμμένο στην χοντρή πλευρά του τρίφτη
Ρόκα καθαρισμένη για το σερβίρισμα
Μαγιονέζα για το σερβίρισμα
Διαδικασία
Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτετε το χοιρινό κρέας και σοτάρετε. Ανεβάζετε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και το σοτάρετε ανακατεύοντας, μέχρι να αλλάξει χρώμα και να ψηθεί καλά. Αποσύρετε από την φωτιά.
Κόβετε σχεδόν μέχρι τη μέση τα φραντζολάκια. Αν θέλετε, το περνάτε για 2 λεπτά από το τηγάνι, να πάρουν ελαφρώς χρώμα. Στη βάση του σάντουιτς τοποθετείτε τα φύλλα ρόκας. Συνεχίζετε με τη μπριζόλα, τη μαγιονέζα και το τριμμένο καρότο. Κλείνετε το σάντουιτς και σερβίρετε.