Yλικά
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
150 γραμμ. περίπου αλεύρι
2 αυγά
250 γραμμ. φρυγανιά τριμμένη
Λάδι για τηγάνισμα
1 λεμόνι
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Ξέρετε τι είναι τα σουγάνια; Βρήκαμε την καλύτερη συνταγή που θα λατρέψετε
Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο. Χτυπάτε τα αυγά ολόκληρα σε ένα πιάτο και σε ένα άλλο πιάτο ρίχνετε τη φρυγανιά.
Πασπαλίζετε τα σνίτσελ (και τις 2 πλευρές) με αλεύρι, τα βουτάτε στο αυγό και μετά τα βουτάτε στο πιάτο με τη φρυγανιά.
Τηγανίζετε τα σνίτσελ σε καυτό λάδι και, αφού ροδίσουν από τη μια μεριά, τα γυρίζετε από την άλλη. Τέλος τα βάζετε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίσει το λάδι.