Υλικά
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα καπνιστή ή γλυκιά
300 γραμμ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλο, κομμένο σε μπουκιές
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε λωρίδες
½ πράσο ψιλοκομμένο
¼ φλιτζ. λευκό κρασί
100 γραμμ. μανιτάρια
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Διαδικασία
Ξέρετε τι είναι τα σουγάνια; Βρήκαμε την καλύτερη συνταγή που θα λατρέψετε
Σε τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνετε ελαιόλαδο και προσθέτετε πάπρικα. Σοτάρετε το κοτόπουλο και αλατοπιπερώνετε. Το αφήνετε να μαγειρευτεί καλά, ανακατεύοντας τακτικά, για περίπου 8 με 10 λεπτά.
Κατόπιν, προσθέτετε τις πιπεριές και τις αφήνετε να μαλακώσουν ελαφρώς. Ρίχνετε τα μανιτάρια και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε το πράσο και ανακατεύετε καλά, να μαλακώσει και να βγάλει τη γλύκα του.
Σβήνετε με λευκό κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί πλήρως, για 2-3 λεπτά. Προσθέτετε τη μουστάρδα και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε την τηγανιά κοτόπουλου, αμέσως, συνοδεύοντας με κρύα μπίρα ή λευκό κρασί.