Υλικά
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
1 κουταλιά της σούπας λάδι
Χυμό από 1 λάιμ
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο
Πιπέρι
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
4 στήθη κοτόπουλο, κομμένα σε κομματάκια
Διαδικασία
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Σε ένα μπολάκι συνδυάζετε το μέλι, το λάδι, το μέλι, το λάιμ, το σκόρδο, το πιπέρι. Ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να συνδυαστούν τα υλικά.
Βάζετε τα κομμάτια από το κοτόπουλο μέσα στο μείγμα. Καλύπτετε πολύ καλά και μαρινάρετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Βγάζετε, περνάτε το κρέας σε ξυλάκι και ψήνετε σε φούρνο, σε ψηστιέρα, μέχρι να πάρουν χρώμα τα σουβλάκια.