Διαδικασία
Στον κάδο του μίξερ θα τοποθετήσουμε πρώτα όλα τα υγρά υλικά, δηλαδή νερό, γάλα, ηλιέλαιο και τη μαγιά, θα τα ανακατέψουμε χρησιμοποιώντας τον γάντζο του μίξερ. Ανακατεύουμε με το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα για 1 λεπτό. Αφού έχουν ανακατευθεί τα υλικά, κλείνουμε το μίξερ και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το αλάτι και τη ζάχαρη.
Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουμε πάλι τη χαμηλή ταχύτητα του μίξερ για το ανακάτεμα, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο (ανακατεύουμε για 10-15 λεπτά περίπου). Τέλος, θα αφήσουμε το μίγμα μέσα στον κάδο για περίπου 20 λεπτά, μετά θα το βγάλουμε και θα το τοποθετήσουμε στο πάγκο εργασίας και θα το χωρίσουμε σε μπαλάκια των 280 γραμμ. το καθένα. Τα ζυμώνουμε και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 20’.
Μετά ρίχνουμε λίγο αλεύρι στον πάγκο και το απλώνουμε με τη βοήθεια ενός πλάστη ή με τα χέρια. Επειτα τοποθετούμε τη σάλτσα με τα υλικά της αρεσκείας μας και η πίτσα είναι έτοιμη για ψήσιμο. Την ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά, ανάλογα με τη δύναμη του φούρνου.