Υλικά – Σουβλάκια κοτόπουλο
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο μπούτι
Για την μαρινάδα
150ml ελαιόλαδο
100ml ξινόγαλό
50ml λευκό κρασί
3 κουταλιές μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
1/3 κουταλάκι κάρυ
Ξύσμα λεμονιού
1/2 κουταλάκι ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Διαδικασία
Αρχικά κόβουμε το κοτόπουλο σε μέτριες μερίδες και μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Βάζουμε όλα τα υλικά για την μαρινάδα σε multi και ανακατεύουμε για 2 λεπτά. Αδειάζουμε την μαρινάδα μέσα στο Μπολ και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Κλείνουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Αφού έχει μαριναριστεί το κοτόπουλο βγάζουμε από το ψυγείο. Περνάμε τα κομμάτια το κοτόπουλο σε ξύλινα σουβλάκια. Μεταφέρουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά ή ψήνουμε σε καυτό σχαροτήγανο για περίπου 20 λεπτά γυρνώντας κατά διαστήματα από κάθε πλευρά.
Ειδήσεις σήμερα
Πώς θα φυτέψετε βότανα και αρωματικά μαζί, σε μία γλάστρα!
Maestro: Το τέταρτο καθηλωτικό επεισόδιο έρχεται απόψε – Τι θα δούμε
Η Μπριζίτ Μακρόν έφερε σε δύσκολη θέση την Καμίλα και την έσβησε από τον χάρτη στιλιστικά
Σμαράγδα Καρύδη: Το σπίτι της στην Αίγινα είναι όνειρο καλοκαιρινής… σιέστας
Survivor spoiler 6/6: ΑΝΤΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ – Αυτός αποχωρεί απόψε!
Μαρία Αντωνά: «Με τον Γιώργο Λιάγκα κάνουμε παρέα και περνάμε όμορφα»