Ο βασικότερος λόγος που συχνά δεν πετυχαίνουν τα φαγητά με κρέας, είναι επειδή σκληραίνει στο μαγείρεμα και έτσι χάνει όλη τη νοστιμιά του. Φυσικά, υπάρχουν κομμάτια κρέατος που από την φύση τους είναι πιο σκληρά και άλλα, συνήθως αυτά που έχουν περισσότερο λίπος, τα οποία μαλακώνουν πιο εύκολα με το μαγείρεμα…
Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr
Ειδήσεις σήμερα
Συντριβή αεροπλάνου στην Καβάλα: 10 μύθοι και αλήθειες για την πτώση του Antonov
Οι Έλληνες μαθητές που κατέκτησαν 5 μετάλλια στην μαθηματική Ολυμπιάδα μιλούν στον «Ε.Τ.»
ΕΕ: Διπλασιασμός των εισαγωγών φυσικού αερίου από από το Αζερμπαϊτζάν
«Βόμβα» Κατρούγκαλου στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την αποφυλάκιση Λιγνάδη
Καιρός: Σταθερά κάτω από 35 βαθμούς η θερμοκρασία, πολύ ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο