Υλικά – Πανεύκολο αρνάκι κοκκινιστό
1,5 κιλό αρνί κομμένο σε μικρές μερίδες
4 μεγάλες ώριμες ντομάτες (ξεφλουδισμένες)
200ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Διαδικασία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
04/11/2024
|
17:21
Αυτά είναι τα καλύτερα χορτοφαγικά πιάτα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης
- Παίρνουμε αρνί κομμένο σε μικρές μερίδες, πλένουμε καλά. Ξεφλουδίζουμε της ντομάτες.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρέας, κόβουμε τις ντομάτες στα τέσσερα, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και αλατίζουμε.
- Ψήνουμε στην αρχή σε δυνατή φωτιά μέχρι να βράση και στη συνέχεια χαμηλώνουμε κάτω από το μισό και ψήνουμε για δυο ώρες περίπου.
Ειδήσεις σήμερα
Κατερίνα Καινούργιου: Το πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι είναι το dream house της κάθε γυναίκας