Ο Βασίλης Τζίμας, ο ταλαντούχος σεφ που έχει δώσει εδώ και χρόνια τις εξετάσεις του κερδίζοντας συνεχώς το στοίχημα με το απαιτητικό κοινό, ενώνει τις δυνάμεις του με μία ομάδα επιχειρηματιών και στόχος είναι ένας: το καλό φαγητό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Καγιανάς, ομελέτα με ασπράδια, μανιτάρι, κολοκύθι, Open face με μαρμελάδα ντομάτας, σπανάκι, φέτα με αυγά τηγανητά ή κοτόπουλο με τσίπς πατάτας, granola με φράουλες, αχλάδι, μέλι και chia seeds, αλλά και οι γλυκές αυγοφέτες με τσουρέκι κρέμα πατισερή αρωματισμένη
με πορτοκάλι, σοκολάτα και φράουλες, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που μπορούν να συνοδεύσουν μοναδικά τον καφέ σου ή τη σπιτική λεμονάδα!
Το μεσημέρι, στον κηπάκο ή το deck του Luisa, στρώνονται τα ντελικάτα τραπεζάκια και αναμένουν τους Αθηναϊους για ένα χαλαρό lunch break. O κατάλογος επιφυλάσσει ευχάριστες και light προτάσεις, όπως τον ντάκο με μαρμελάδα ντομάτας και φέτα αλλά και τη σαλάτα με ανάμεικτα σαλατικά και κοτόπουλο. Το φιλέτο λαβράκι με σωτέ λαχανικά και σάλτσα από μουστάρδα και εστραγκόν ή το κοτόπουλο φιλέτο με πουρέ μαϊντανόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού και ψητά μανιτάρια, αποτελούν τις τέλειες ιδέες.
Louiza όπως λέμε δείπνο για την παρέα!
Το βράδυ, ο χώρος του Louisa γεμίζει με γέλια και τσουγκρίσματα φίλων με κοκτέιλ και κρασί! Το φαγητό συνοδεύει μοναδικά τις παρέες, με τα πιάτα να βάζουν σε πειρασμό του πάντες.
Pinza με κοτόπουλο ή προσούτο ανοίγει την όρεξη και δίνει τη θέση του σε special προτάσεις. Ριζότο καρμπονάρα με παστό κρόκο αυγού, ελληνική καρμπονάρα με κοτόπουλο, ντοματίνια, ελιά και φέτα, μίνι μπέργκερ προβατίνας με τζατζίκι, λάχανο, καροτο, κρέμα φέτας
και πατατες τηγανητές, Rib eye με πουρέ μανιταριών αρωματισμένο με κράνμπερι και πέστο με κόλιανδρο και τσίλι, απογειώνουν τις αισθήσεις.
Ειδήσεις σήμερα
Θρήνος για την Πάνια: Πέθανε το αστέρι της στα Παρατράγουδα – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του
Αυτή θα είναι η τυχερή ημέρα για τα 12 ζώδια: Από 25-30 Ιουλίου 2023
Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η τελευταία επίσημη εμφάνισή της – Ντυμένη στα λευκά