Υλικά – Τηγανιά με λουκάνικα
50 ml ελαιόλαδο
200 γραμμ. λουκάνικα σφακιανά καπνιστά
200 γραμμ. λουκάνικα Τρικάλων με πράσο
200 γραμμ. λουκάνικα χωριάτικα με μυρωδικά
1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
4 μανιτάρια λευκά
1/2 πιπεριά πράσινη
1/2 πιπεριά κόκκινη
100 ml κόκκινο κρασί
1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι
4 αβγά
150 γραμμ. γραβιέρα κομμένη σε κύβους
1 κλαδάκι ρίγανη
1/4 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε τα λουκάνικα κομμένα σε φέτες. Ανακατεύετε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτετε τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες καθώς και τα μανιτάρια και ανακατεύετε για 1 λεπτό.
Ρίχνετε τις πιπεριές κομμένες σε μεγάλα καρέ. Σβήνετε με κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί. Προσθέτετε το μέλι, το κλωνάρι τη ρίγανη και μαγειρεύετε για 2 λεπτά.
Με ένα κουτάλι δημιουργείτε χώρο και τοποθετείτε τα αβγά. Ρίχνετε σε διάφορα σημεία την γραβιέρα σκεπάζετε με ένα καπάκι και αφήνετε μέχρι να ψηθούν τα αβγά. Τέλος ρίχνετε την πάπρικα και αλατοπιπερώνετε. Αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε με σαλάτα ή τηγανιτές πατάτες και ψημένο ψωμί.
Ειδήσεις σήμερα
Σάκης Κατσούλης: Το πραγματικό ποσό που κέρδισε από το Survivor All Star
«Μπακούρι» του TikTok, δίνει 5.000 σε όποιον της βρει γαμπρό – Δείτε το βίντεο
Survivor All Star: Όλα τα highlights από τον μεγάλο τελικό [Εικόνες]