Υλικά
8 φέτες ψωμί
150 γραμμ. βούτυρο μαλακό
150 γραμμ. ροκφόρ μαλακό
Διαδικασία
Για να φτιάξουμε τα ροκφοροψωμάκια, πρέπει το τυρί και το βούτυρο να είναι μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου. Σε μπολ ανακατεύουμε το μαλακό βούτυρο με το μαλακό ροκφόρ.
Αλείφουμε κάθε φέτα ψωμί με την πάστα τυριού. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να τα καταψύξουμε για μήνες τις μπρουσκέτες με ροκφόρ αφού τα βάλουμε σε σακούλα τροφίμων καλά κλεισμένη.
Αυτή είναι η συνταγή για την καλύτερη σοκολατόπιτα που έχετε δοκιμάσει
Σε αυτή την περίπτωση παγωμένα όπως είναι από την κατάψυξη, τα βάζουμε κατευθείαν σε λαμαρίνα και ψήνουμε στον καυτό φούρνο να ροδίσουν.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα στους 180°C θα ψήσουμε στη μεσαία σχάρα. Αραδιάζουμε σε λαμαρίνα τα ροκφοροψωμάκια και τα ψήνουμε να ροδίσουν καλά για περίπου 10΄ λεπτά. Πασπαλίζουμε με μπόλικο κόκκινο πιπέρι.
Ειδήσεις σήμερα
Νέο love story στο Χόλιγουντ: Ζευγάρι με τον Τζον Χαμ η Τζένιφερ Άνιστον
Ηλίας Βρεττός: Πού και πότε θα γίνει ο γάμος του
Σεξ μετά τα 50: Ο «κύκλος ζωής» ενός πέους – Ποιες οι αλλαγές με τα χρόνια
Δεν τα σταματάει τίποτα – Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που λατρεύουν το σεξ