Υλικά
200 γραμμ. κουβερτούρα λιωμένη
1/2 φλιτζ. νιφάδες ρυζιού με κακάο (φλέικς)
1/2 φλιτζ. καρύδια χοντροκομμένα ή φυστίκια Αιγίνης
1/2 φλιτζ. σταφίδες
Διαδικασία
Λιώνουμε πρώτα την ψιλοκομμένη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Προσθέτουμε τις νιφάδες ρυζιού, καρύδια ή φυστίκια Αιγίνης, τις σταφίδες και ανακατεύουμε να βραχούν καλά.
Αυτά είναι τα καλύτερα χορτοφαγικά πιάτα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης
Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα δίσκο.
Ακουμπάμε κουταλιές από το μείγμα, όσο μικρές ή μεγάλες θέλουμε.
Αφήνουμε τα σοκολατάκια βραχάκια να κρυώσουν καλά.
Αυτά τα τραγανά σοκολατάκια είναι ένα πανεύκολο και πολύ γρήγορο γλυκό ιδανικό για κέρασμα, αλλά και για την περίοδο της νηστείας.
Ειδήσεις σήμερα
Μποτία-Φουρέιρα: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν
Αρκάς: Εύχεται καλημέρα και προτείνει διαζύγιο με…μακάβριο τρόπο – Δείτε το σκίτσο