Υλικά
1 φινόκιο
5 κλωναράκια σέλερι
1 κονσέρβα τόνο
1 ματσάκι ρόκα
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
Για το λαδολέμονο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
Λίγο άνηθο
6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Διαδικασία
Κόβουμε το σέλερι και το φινόκιο σε λεπτές λωρίδες μικρές. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε κάπαρη, ρόκα, σέλερι, φινόκιο. Σε ένα μπολάκι βάζουμε τα υλικά για το λαδολέμονο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το λαδολέμονο στο μπολ με τη σαλάτα κι ανακατεύουμε. Στρώνουμε σε ίσιο πιάτο τη σαλάτα σε όλο το πιάτο, από πάνω βάζουμε τα κομμάτια τόνου και πασπαλίζουμε με λίγο άνηθο.
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Ειδήσεις σήμερα
Μαρία Μπεκατώρου: Άβαφη με ατημέλητο μαλλί και κάποια… νεύρα