Υλικά
3 κομμάτια φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
2 κρεμμύδια
2 ντομάτες
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας βαλσαμικό ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
Κλαδάκια δεντρολίβανου
Διαδικασία
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και τα μυρωδικά μέχρι να πολτοποιηθούν. Τέλος προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι και το ξίδι. Ανακατεύουμε καλά.
Κόβουμε πρώτα το κρέας σε μικρούς κύβους και τους βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τη μαρινάδα στο κοτόπουλο. Αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο για 2 ώρες (12 ώρες είναι το ιδανικό).
Καθαρίζουμε μέχρι τη μέση τα κλαδάκια του δεντρολίβανου και περνάμε 2-3 κομμάτια κοτόπουλου. Ψήνουμε γύρω στα 5΄ από κάθε πλευρά, για να μείνουν ζουμερά.
Ειδήσεις σήμερα
Σασμός: Με απόφαση του ALPHA δυστυχώς η σειρά…
Δήμητρα Κατσαφάδου: Σε σχέση με γνωστό 31χρονο Έλληνα τραγουδιστή; Όλη η αλήθεια