Υλικά
600 γραμμ. στήθος κοτόπουλου
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
8 φέτες μπέικον
6 μανιτάρια
1 κρεμμύδι
100 ml λευκό κρασί
1 σκ. σκόρδο
450 ml κρέμα γάλακτος 35%
150 γραμμ. παρμεζάνα τριμμένη
3 κουταλιές της σούπας μαϊντανός
Διαδικασία
Κόβουμε σε μπουκιές το κοτόπουλο. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, το βούτυρο και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κοτόπουλο, δεν ανακατεύουμε συνεχώς, σοτάρουμε καλά και από τις δύο πλευρές και το τοποθετούμε σε ένα πιάτο.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και βούτυρο και σοτάρουμε σε φέτες το μπέικον, τα μανιτάρια και στη συνέχεια το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Αφήνουμε να πάρει μία βράση για 2-3 λεπτά. Στο τέλος ρίχνουμε την παρμεζάνα. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι. Σερβίρουμε με ζυμαρικά ή ρύζι.
Αποχώρησε οριστικά με νεύρα και προστριβές από το Super Κατερίνα
Δεύτερος… χωρισμός για την Δέσποινα Βανδή
Ζευγάρι με παίκτρια του GNTM ο Γιώργος Σαμπάνης – Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες