Υλικά
2 συσκ. μπισκότα πτι μπερ
220 γραμμ. γάλα σοκολατούχο
50 ml λικέρ κρέμα
800 γραμμ. φυτική κρέμα ψυγείου
300 γραμμ. πραλίνα σοκολάτας
100 γραμμ. φουντούκια χοντροκομμένα
100 γραμμ. ξύσμα σοκολάτας
Διαδικασία
Για την κρέμα: Χτυπάμε την φυτική κρέμα με μίξερ χειρός για λίγα λεπτά μέχρι να σχηματιστούν κορυφές απαλές. Προσθέτουμε την πραλίνα και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα για 1 λεπτό μέχρι να ομογενοποιηθεί η κρέμα. Ρίχνουμε το λικέρ στο γάλα και ανακατεύουμε.
Σπάμε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια. Σε ταψί 30×25 ή κοντινό μέγεθος, κάνουμε μία στρώση τα μισά σπασμένα μπισκότα. Τα ραντίζουμε με το μισό σοκολατούχο γάλα. Απλώνουμε τη μισή κρέμα.
Επαναλαμβάνουμε στρώση με τα υπόλοιπα σπασμένα μπισκότα και για τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο γάλα. Κάνουμε μία στρώση την υπόλοιπη κρέμα.Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με φουντούκι ανακατεμένο με ξύσμα σοκολάτας. Το παγώνουμε για 4 με 5 ώρες ή ακόμα καλύτερα για μία νύχτα.
Ειδήσεις σήμερα
Ρίκα Διαλυνά: Ο απίστευτος γολγοθάς της αγαπημένης ηθοποιού που έχασε την όρασή της
Δέσποινα Βανδή: Όταν φάνηκε το εσώρουχό της στην πίστα [εικόνες]
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παρτσαλάκη – Δυσάρεστα νέα για την υγεία του
Ανησυχία για την υγεία της Ελένης Φουρέιρα: Ακυρώνει τις εμφανίσεις της σε Ελλάδα και Κύπρο