Υλικά – Φιλέτο κοτόπουλο με ντοματίνια
4 φιλεταρισμένα στήθη κοτόπουλο
1 κρεμμύδι μικρό
2 σκελίδες σκόρδο
200 γραμμ. ντοματίνια
120 γραμμ. σπανάκι
400 ml κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
Φυλλαράκια βασιλικού
Διαδικασία
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτο κοτόπουλο και από τις δυο πλευρές και σε ενα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κοτόπουλο και απ τις δυο πλευρές. Όταν πάρουν χρώμα αφαιρούμε απ’ το τηγάνι και βάζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο, σωτάρουμε και προσθέτουμε τα ντοματίνια αφού τα έχουμε κόψει στη μέση και το σπανάκι.
Μετά απο δυο λεπτά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ξαναβάζουμε το κοτόπουλο μέσα. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα και φύλλα βασιλικού.
Αυτά είναι τα καλύτερα χορτοφαγικά πιάτα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης
Συνοδεύεται μοναδικά με πατάτες, ρύζι, ακόμη και με μακαρόνια για τους λάτρεις της pasta. Μην ξεχάσετε τη σαλάτα, που πάντα χρειάζεται στη σωστή διατροφή και στα καθημερινά γεύματα…
Ειδήσεις σήμερα
Γιάννης Φλωρινιώτης: Συγκλονίζει η «προφητική» ανάρτησή του δυο ημέρες πριν τον θάνατό του