Υλικά – Μπιφτέκια
1 κιλό μοσχαρίσιος άπαχος κιμάς
2 κουταλιές της σούπας βαλσαμικό ξίδι
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 μεγάλη σφιχτή ντομάτα τριμμένη
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή αποξηραμένη ρίγανη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το σερβίρισμα
Βραστά ή ψητά λαχανικά ή χόρτα
Διαδικασία – Μπιφτέκια
Για τα μπιφτέκια: Ξεκινάμε ζυμώνοντας τον κιμά. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς. Για καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα σκεπάζουμε τον κιμά και τον αφήνουμε στο ψυγείο για να ενωθούν καλά οι γεύσεις.
Πλάθουμε 6 μεγάλα μπιφτέκια. Σε αυτό το στάδιο, μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε ένα-ένα σε σακούλες τροφίμων, καλά κλεισμένες, στην κατάψυξη.Ψήνουμε σε σχάρα για 5′-6′ από κάθε πλευρά ή τα ψήνουμε σε σχάρα μέσα σε ταψάκι στους 200°C για 15′.
Ένας εύκολος τρόπος ψησίματος είναι σε αντικολλητικό τηγάνι 5′-6′, από κάθε πλευρά, χωρίς λιπαρή ουσία.
Χώρισαν Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας; – Τι συνέβη μεταξύ τους
Survivor all Star: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Καρολίνα – «Δεν ήθελα να πληγώσω τον Μπο!»