Να, λοιπόν, ένα άκρως γευστικό κέικ που συνδυάζει ιδανικά την ντελικάτη γεύση του αμυγδάλου με τη γλύκα του μελιού, χωρίς να περιέχει ίχνος από γλουτένη!
Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr
Αυτά είναι τα καλύτερα χορτοφαγικά πιάτα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης
Ειδήσεις σήμερα
Σάσα Μπάστα: «Έκανα δίαιτα και έκλαιγα από τον πόνο στην κοιλιά μου» [Βίντεο]
Διασωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομάτης – Αγωνία για την υγεία του [Βίντεο]
Πελάτης άφησε φιλοδώρημα 10.000 δολαρίων σε εστιατόριο – Συγκλονίζει ο λόγος