Υλικά
2 αυγά ή 4 ασπράδια
100 γραμμ. νιφάδες βρώμης
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 χούφτα ψιλοκομμένα αμύγδαλα
Λάδι καρύδας ή βούτυρο για το τηγάνι
Διαδικασία
Βάζουμε στο μούλτι τις μπανάνες και τα αυγά και πολτοποιούμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη βρώμη, το μπέικιν, το αλάτι, την κανέλα και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι καρύδας ή βούτυρο και ψήνουμε από τις 2 πλευρές. Σερβίρουμε με φυστικοβούτυρο, μπανάνες και μέλι ή maple syrup ή ότι άλλο θέλουμε εμείς.
Ειδήσεις σήμερα
Ρούλα Κορομηλά: Είναι επίσημο – Επιστρέφει στο MEGA, η ανακοίνωση του σταθμού
GNTM: Τους το ανακοίνωσε και τους άφησε κάγκελο – Αλλάζουν τα πάντα στο διαγωνισμό [βίντεο]