Υλικά
4 μέτριες κόκκινες ώριμες ντομάτες, κατά προτίμηση βιολογικές
2 κεφάλια μοτσαρέλα Buffala
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Φύλλα φρέσκου βασιλικού, κατά προτίμηση πλατιά
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Κόβουμε προσεκτικά τις ντομάτες σε ροδέλες πάχους 1 εκ. και τις αλατίζουμε ελαφρώς. Κόβουμε την μοτσαρέλα σε λεπτές φέτες, περίπου σαν τις ντομάτες.
Σερβίρουμε σε ένα φαρδύ πιάτο, εναλλάσσοντας τις ροδέλες ντομάτας με τις φέτες μοτσαρέλας.
Αυτή είναι η συνταγή για την καλύτερη σοκολατόπιτα που έχετε δοκιμάσει
Γαρνίρουμε με τα φύλλα βασιλικού στο κέντρο του πιάτου και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Ολοκληρώνουμε τη δημιουργία μας με μια ιδέα φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ειδήσεις σήμερα
Κατερίνα Ζαρίφη στον «Ε.Τ.»: Αυτή η συνεργασία είναι ένα όνειρο
Άγγελος Μπράτης: Συστήνει για πρώτη φορά τον αγαπημένο του – Κοινές φωτογραφίες
Το νέο πρόσωπο της Έλενας ένα χρόνο μετά το Bachelor – Άλλαξε την μύτη της και είναι αγνώριστη
Νίκος Δούρος: Εντυπωσιάζει το νideoclip του νέου του τραγουδιού [βίντεο]