Ο Παναγιώτης Πούλης έχει δημιουργήσει ένα μενού από την Κούβα, το Περού και την Ουρουγουάη έως τη Βραζιλία, το Μεξικό και την Αργεντινή, που βάζει φωτιά στην απόλαυση και μπορεί να καλύψει κάθε γούστο. Ξεκινάμε δυνατά με Empanadas Brasilenas (με κιμά κοτόπουλου, ανανά, φρέσκο κρεμμύδι, σουσαμέλαιο, κολίανδρο), Burrito Chili con Carne (με μοσχαρίσιο κιμά, κόκκινα φασόλια, πιπεριά jalapeno, τυρί cheddar) ή με τα all time classic Fajitas, για να συνεχίσουμε με Carne Asada Chimichurri (χοιρινή μπριζόλα μαριναρισμένη με λαχανικά σχάρας και rustic potato chips), Picanha Brasileira (βραζιλιάνικη κοπή μοσχίδας με chimichurri sauce και μικρή σαλάτα ανανά) και Pollo Asado (στήθος κοτόπουλου μαριναρισμένο σε εσπεριδοειδή και μεξικανικά μπαχαρικά).
Και επειδή κάθε ταξίδι απαιτεί και έναν γλυκό επίλογο, το «Avancai» έχει τον καλύτερο. Churros με σοκολάτα και τριμμένο φουντούκι, Chimichangas με ψητή μπανάνα και σοκολάτα, Peruvian Magic Muffin (soufflé σοκολάτας πορτοκαλιού με παγωτό) είναι μερικές μόνο από τις υπέροχες προτάσεις του για επιδόρπιο. Αν είστε από εκείνους που θεωρούν ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, το «Avancai» έχει δημιουργήσει ένα πλούσιο μενού για brunch τα Σαββατοκύριακα. Avancai Poached Eggs Benedict (brioche, χοιρινή ωμοπλάτη, αβγά ποσέ, sauce hollandaise, μανιτάρια), αλλά και πολλές ακόμη επιλογές με αβγά, cakes ημέρας, tortilla wraps σε διάφορες γεύσεις, churros, pancakes, bocadillos (σάντουιτς), συνοδευόμενες από αυθεντικές ποικιλίες καφέ και ιδιαίτερες μίξεις τσαγιών, σας περιμένουν να ξεκινήσετε υπέροχα τη μέρα σας! Να σημειωθεί ότι κάθε Κυριακή υπάρχει ειδική προσφορά για τον μπουφέ, στην τιμή των 15 ευρώ.
INFO
Σωκράτους 4, Χαλάνδρι
Τηλ. 2106818305