Η έμφαση δόθηκε από την αρχή στην ανάδειξη της τοπικής κουζίνας της Λακωνικής Μάνης με συνταγές που μαγείρευαν οι γιαγιάδες μας αλλά και με υλικά που σε εβδομαδιαία συχνότητα όλα αυτά τα χρόνια φέρνουμε στο εστιατόριο από τη Μάνη.
Στο νέο του μενού, το αρνάκι παρουσιάζεται με σπασμένη πατάτα, αμπελόφυλλα και κρέμα γιαουρτιού, το καλαμάρι ή το χταπόδι σερβίρεται με φάβα, μαύρο ταραμά, αρμυρίκια και σάλτσα από μάραθο, το παστίτσιο αποθεώνεται με βάση από χυλοπίτες με μανιτάρια και κρέμα πατάτας και το αρωματικό ριζότο με κοτόπουλο, πεπόνι και λάιμ σχεδιάστηκε για να τρελάνει και τους πιο απαιτητικούς.
Από τα γλυκά δεν λείπουν η τρομερή μανιάτικη πορτοκαλόπιτα ούτε η μηλόπιτα με κρέμα λευκής σοκολάτας, κανέλα και σιρόπι καραμέλας ή το παρφέ σοκολάτας με κρέμα καραμέλας, λευκή σοκολάτα αρωματισμένη με τόνκα και σιρόπι από κόκκινα φρούτα.
INFO
Φαλήρου 10, Ακρόπολη, Τηλ.: 210 9218180