Η σεφ Φιλίτσα Καραμανλή προτείνει πιάτα με ψάρι ή κρέας, με έμπνευση από όλη την Ελλάδα, βασισμένα σε προσεκτικά διαλεγμένα υλικά με έμφαση στην ποιότητα και την προέλευση τους.
Μάλιστα, για την μετά κορονοϊού εποχή, έχει ετοιμάσει μια σειρά από καινούργια καλοκαιρινά πιάτα, όπως η μπρουσκέτα σαρδέλας σε χειροποίητο ψωμί με μάραθο και πίκλα πράσινου μήλου και το καπνιστό χέλι με εσπεριδοειδή. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν και δύο fixed μενού, ένα για όσους αγαπούν το ψάρι (26€) κι ένα για τους λάτρεις του κρέατος (24€ ).
INFO
Παύλου Μελά 13, Καρέας, Βύρωνας, Τηλ.2107640240