Τα γιορτινά μενού που ετοίμασε ο executive chef του ομίλου Χρήστος Αθανασιάδης σε συνεργασία με τον chef των εστιατορίων Παναγιώτη Μωυσή, αντανακλούν τον κοσμοπολιτισμό της ιταλικής κουζίνας και ενσωματώνουν γοητευτικά την πολυτέλεια που αναζητάμε αυτές τις μέρες.
Μια πρώτη αίσθηση για τις εμπνευσμένες δημιουργίες των δύο chefs, δίνουν τα πιάτα Ραβιόλι με πορτσίνι, φρέσκια τρούφα και σάλτσα από κόκκινο κρασί, Φιλέτο μαύρου χοίρου με πουρέ σελινόριζας και καραμελωμένα μήλα, Σούπα βελουτέ από σπαράγγια με τραγανή πανσέτα και κριτσίνι με πούδρα αυγοτάραχου. Ακολουθώντας πιστά τη sustainable φιλοσοφία του ομίλου, τα μενού αξιοποιούν μια σειρά από εξαιρετικής ποιότητας φρέσκες βιολογικές και παραδοσιακές πρώτες ύλες. Τα ρεβεγιόν θα πλαισιώνονται με ζωντανή μουσική με jazz και Christmas swings επιλογές.
INFO
Σκουφά 42, Κολωνάκι, Τηλ.: 2103647052
Χ. Τρικούπη 125, Ν. Ερυθραία, Τηλ: 2108003851