Τα γκουρμέ μενού που δημιούργησαν για τις γιορτές ο executive chef του ομίλου Χρήστος Αθανασιάδης σε συνεργασία με τον chef του εστιατορίου Μάρκο Πατεράκη, συνδυάζουν τα πολυτελή υλικά που αναζητάμε τέτοιες ημέρες, με την υπέροχη αστική αθηναϊκή κουζίνα που αποτελεί άλλωστε και τη γαστρονομική σφραγίδα του εστιατορίου.
Η γεμιστή γαλοπούλα με ρύζι και ξηρούς καρπούς κάνει παρέα στο φουαγκρά με το σταφιδόψωμο και τη σάλτσα κόκκινου κρασιού και στον κορμό σοκολάτας και κάστανου, με φύλλα χρυσού, ενώ η παλαμίδα μαρινέ σε μοσχολέμονο με κρίταμο τουρσί και μους λευκού ταραμά με σαφράν, δίνει πάσα στα φιλέ μινιόν με σως Μαδέρα, άγρια μανιτάρια και πατάτες Gratin Dauphinois.
Ξεκινώντας από νωρίς το πρωί για καφέ και ένα σούπερ brunch, το «Zinglee» είναι ο απόλυτος all day προορισμός κρατώντας ζωντανό το πνεύμα των γιορτών, μέχρι αργά το βράδυ με live music events στο πνεύμα της εποχής.
INFO
Τσακάλωφ 2, Τηλ.2103608591