Με την υπογραφή του executive chef Χρήστου Τζιλήρα, φρέσκες πρώτες ύλες και προϊόντα με ταυτότητα ελληνική ΠΟΠ και ΠΓΕ συνδυάζονται αριστοτεχνικά στα πιάτα του νέου μενού, σε άκρως ενδιαφέρουσες γευστικές δημιουργίες, ευφάνταστα πιάτα με ελληνική – μεσογειακή ταυτότητα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Οι γεύσεις συναγωνίζονται την αισθητική και το food styling ακολουθεί κομψούς δρόμους χωρίς υπερβολές.
Καλαμάρι σχάρας σε ζεστή σαλάτα από βιολογικές φακές Γρεβενών με σουτζούκι, λαχανικά και βινεγκρέτ με λιαστή ντομάτα Ξάνθης και εσπεριδοειδή, συκώτι από νεαρό μοσχάρι με πουρέ κρεμμυδιού, πράσινα σπαράγγια, πετιμέζι Κρήτης και πίκλες παντζαριού, αλλά και χειροποίητο λαζάνι γεμιστό με γαρίδες, άγρια μανιτάρια ελληνικής φύσης και πράσινα σπαράγγια, κρέμα κόκκινης κολοκύθας με λάδι τρούφας και φύτρες είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε.
Φιλέτα μπαρμπουνιού με καπνιστό πουρέ κουνουπιδιού και βιολογικά μαυρομάτικα φασόλια Φενεού, ζεστή σκορδαλιά παντζαριού με ψητό σκόρδο και λευκό βαλσάμικο, βιολογικό φακόρυζο με πέρλες λαχανικών, μπρόκολο, ελιές και φρέσκα βότανα εποχής θα σας εξάψουν τη φαντασία. Ολοκληρώστε το γεύμα σας με τη σοκολάτα bitter και τραγανό φουντούκι με χειμωνιάτικο άρωμα και συνεχίστε τη βραδιά σας με τα signature cocktails.
Info
Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, τηλ. 210 3326000