Το «Άδολο» σερβίρει μοντέρνα ελληνική ψαροφαγία διαθέτοντας το fish bar του σε περίοπτη θέση, φορτωμένο με κάθε λογής θαλασσινά καλούδια, ενώ σε απόσταση αναπνοής κόβονται τα ταρτάρ και τα σεβίτσε. Τις γευστικές πινελιές με χρώματα και αρώματα δίνει ο executive chef Βασίλης Τσατσάκης. Με συναρπαστικά πιάτα ημέρας και γευστικές προτάσεις, όπως το λαβράκι φρικασέ, το κριθαρωτό με σουπιές στο μελάνι τους και το παστίτσιο τόνου με μπεσαμέλ από γραβιέρα Ιου, θα μείνει ικανοποιημένος ο κάθε καλοφαγάς, με τις εκπλήξεις να μη σταματούν.
Γαρίδες, καραβίδες, καλαμάρια, φρέσκα ψάρια, όπως φαγκριά, συναγρίδες, στείρες, ροφοί, τσιπούρες, σκορπίνες, μπαρμπούνια από τις ελληνικές θάλασσες, καθημερινά αναδύονται μπροστά σας για να επιλέξετε και να τα απολαύσετε όπως σας αρέσει, καθώς μπορείτε να αποφασίσετε εσείς αν τα θέλετε ψητά, τηγανητά, βραστά, κατόπιν παραγγελίας.
Ακόμη, διαθέτει περισσότερες από εκατό ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, με έμφαση στα λευκά και τα ροζέ, εκ των οποίων οι 32 σερβίρονται και σε ποτήρι, ενώ διαθέτει μια εξίσου μεγάλη ποικιλία σε ούζα, τσίπουρα και αποστάγματα, καθώς και κοκτέιλ με ελληνικά ηδύποτα.
Info
Εχίνου 1 & Ελαιών, Κηφισιά, Τηλ. 210 6205015