Το νέο μενού, που εμπνεύστηκαν ο executive chef του ξενοδοχείου, Κώστας Αθανασίου, και ο chef του «Galaxy», Γιώργος Καπέρδας, έχει έναν κοσμοπολίτικο, πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα. Στα ορεκτικά, προτείνεται μια ραφιναρισμένη εκδοχή του comfort food, όπως η κολοκυθόσουπα βελουτέ με φθινοπωρινή τρούφα και παστέλι και η κρέμα πατάτας και πράσου με γαρίδες, αβγά ορτυκιού και χαβιάρι.
Το μοσχαρίσιο ταρτάρ συνοδεύεται με κρέμα καπνιστού αβγού, πατέ μανιταριών και κράκερ πιπεριάς τσίλι, ενώ το φίνο ταρτάρ ψαριού κρύβει μέσα του κανταΐφι και σερβίρεται με κρέμα πορτοκάλι και μους γιαουρτιού. Από το μενού δεν λείπουν οι υγιεινές επιλογές, όπως η σαλάτα με μπρόκολο, φύλλα αμάρανθου, νεροκάρδαμο και vegan μαγιονέζα με τρούφα ή η σαλάτα με παντζάρια, κέιλ, ρόδι και ντρέσινγκ ταχίνι.
Το κυρίως μενού προσφέρει ενδιαφέρουσες χορτοφαγικές επιλογές, όπως την ποικιλία ψητών κουνουπιδιών με κρέμα παντζαριού και φιστικοβούτυρο ή το μπριάμ λαχανικών με κρέμα καπνιστής μελιτζάνας και ντρέσινγκ από πιπεριά Φλωρίνης. Στα κρεατικά, ξεχωρίζουν το ελάφι φιλέτο με τερίνα σελινόρριζας και σος ελληνικού καφέ και η αρνίσια πικάνια με τραγανά γλυκάδια και πουρέ καρότου.
INFO
Βασιλίσσης Σοφίας 46, τηλ. 2107281402