Ο Λευτέρης Λαζάρου ετοίμασε τη signature ροφομακαρονάδα με κιμά γαρίδας και ο Γιάννης Παρίκος τη ψητή σουπιά με κρέμα από «γεμιστά» και μους φέτας. Το live cooking session πλαισιώθηκε από ένα γεύμα αφιερωμένο στη βραβευμένη κουζίνα του «Βαρούλκου», στο 2ο επίπεδο του εστιατορίου με την πανοραμική θέα στη μαρίνα του Μικρολίμανου να ολοκληρώνει την εμπειρία.
Το μενού περιελάμβανε αθηναϊκή σαλάτα με πίκλες τζίντζερ, νερό ντομάτας και κρέμα παντζάρι, ψητή σουπιά με κρέμα από «γεμιστά» και μους φέτας, ροφομακαρονάδα με κιμά γαρίδας και χριστόψαρο με κρέμα από παντζάρι, μπροκολίνι, μαύρο σκόρδο και σάλτσα μπεαρνέζ.
Το γεύμα ολοκληρώθηκε με το «Γλαστράκι» ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο δια χειρός του pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη με κρέμα αμυγδάλου, μους γιαούρτι, μέλι, καραμελωμένα νεκταρίνια, κρέμα λουίζας και σορμπέ ροδάκινο.
Info
Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, Πειραιάς, Tηλ. 210 5228400