Την fine drinking εμπειρία της νέας σεζόν επιμελούνται οι δύο άριστοι mixologists, Δημήτρης Καραπάνος και Βασίλης Σγουρομάλλης, οι οποίοι ήδη γράφουν ιστορία στη δημιουργία των cocktail της λίστας του «Athénée».
Φέτος, το brunch της Κυριακής απογειώνεται με τη συνεργασία του ταλαντούχου Στέλιου Παρλιάρου, και τις on the spot δημιουργίες του που θα μπορεί κανείς να τις γευτεί κάθε Κυριακή. Η συνεργασία με τον Στέλιο Παρλιάρο ενισχύεται με το pop-up buffet, καθημερινά, τα απογεύματα.
Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες βραδιές γαστρονομίας που ξεκίνησε ο όμιλος Πανά, τo «Athénée» θα υποδέχεται μια φορά το μήνα Έλληνες και διεθνείς chefs που θα ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό μενού. Την αυλαία των «Gastronomy Tuesdays» ανοίγει ο πολυσχιδής Αθηναγόρας Κωστάκος, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ενώ την επιμέλεια των γαστρονομικών βραδιών έχει αναλάβει ο Νίκος Δαδίτσιος.
Info
Βουκουρεστίου 9, Αθήνα, Τηλ.: 2103251430