Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, το εστιατόριο «Βυζαντινό» θα σερβίρει ένα αυθεντικό βραζιλιάνικο μενού που θα περιλαμβάνει την περίφημη Feijoada (μαύρα φασόλια κατσαρόλας μαγειρεμένα με διάφορα είδη κρέατος και λουκάνικα), Coxinhas (κροκέτες με γέμιση κρέμας τυριού και κοτόπουλου), Moqueca (σούπα θαλασσινών με γάλα καρύδας) και πλήθος άλλων παραδοσιακών πιάτων. Όλα αυτά θα εναλλάσσονται καθημερινά στο μπουφέ, ενώ θα υπάρχει και μενού à la carte.
Για το γευστικό αυτό αφιέρωμα συνεργάστηκαν δύο σεφ της αλυσίδας «Hilton», ο Κώστας Αθανασίου από το ξενοδοχείο της Αθήνας και η Βραζιλιάνα Claudiana Francisca da Luz, που έφερε στην Ελλάδα αυθεντικές συνταγές από την πατρίδα της.