Έτσι, μεταφέρει την… ψυχή της ιταλικής κουζίνας στο νέο του εστιατόριο «Alio» με έναν νέο τρόπο στο τραπέζι σας, μετουσιώνοντας το φαγητό στην απόλυτη γευστική εμπειρία. Ιταλικές γεύσεις αλλιώς, όχι μόνο χάρη στα ανώτερης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται, αλλά κυρίως λόγω της διαφορετικής προσέγγισης, κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς που θα λατρέψουν όλο το μενού.
Γεμιστά ζυμαρικά με σπανάκι και ρικότα, σάλτσα από μασκαρπόνε, λάιμ και καπνιστό σολομό, λιγκουίνι με γαρίδες, ντομάτα San Marzano, κολοκύθι, φρέσκα βότανα και λεμόνι, αλλά και πένες με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι black angus με τον ζωμό του, μανιτάρια, κρέμα ricotta, ψητά ντοματίνια και θυμάρι είναι μερικές μόνο από τις επιλογές pasta που θα λατρέψετε.
Οι λάτρεις του κρέατος δεν πρέπει να παραλείψουν τις λεπτές φέτες μοσχάρι black angus με προσούτο Πάρμας, αλλά και την τηγανητή πολέντα με καβουρδισμένο βούτυρο, φασκόμηλο, λεμόνι. Μία σειρά από πίτσες, όπως αυτή με μανιτάρια, κρέμα τρούφας, κατσικίσιο τυρί, παρμεζάνα και θυμάρι, αλλά και τα λαχταριστά ορεκτικά, όπως η μοτσαρέλα burrata με το φρούτο εποχής confit με τον αρωματικό ζωμό του, τα φιστίκια Αιγίνης και το λάδι βασιλικού, είναι ικανά να σας πείσουν να ανανεώσετε ξανά και ξανά το ραντεβού σας με το «Alio».
Info
Βασ. Γεωργίου 34, Χαλάνδρι, Τηλ. 2106850745