Ο βραβευμένος σεφ Μιχάλης Τζόβας υπηρετεί επί σειράν ετών με επιδεξιότητα την τέχνη της εστίασης με ιδιαίτερη τεχνική στα ψάρια και τα θαλασσινά μετατρέποντας την καθημερινή ψαριά σε πιάτα που κρύβουν μέσα τους τα μυστικά της ελληνικής κουζίνας. Ο τέταρτος της παρέας, ο Κωνσταντίνος, είναι ο άνθρωπος που φροντίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια, προκειμένου όλοι να μένουν ευχαριστημένοι.
Για το μενού δεν χωράνε πολλές λέξεις, καθώς οι μυρωδιές με το που μπει κάποιος στον cozy χώρο ή τη νησιωτική αυλή… τον συνεπαίρνουν. Γαύρος, γαριδάκι, θραψαλάκι στο τηγάνι, γαρίδες σαγανάκι, μύδια, παριανά γαριδοπιτάκια, γαρίδες και σαρδέλα ψητή είναι μερικοί μόνο από τους θαλασσινούς μεζέδες.
Το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο γευστικό με τα φρέσκα ψάρια, όπως κουτσομούρα, λαβράκι, σκορπίνα, μπαρμπούνια, καλαμάρι φρέσκο, αστακός, που ταιριάζουν μοναδικά με τις φρεσκότατες σαλάτες και, φυσικά, με τις τηγανητές πατάτες.
Info
Σωκράτους 23, Χαλάνδρι, Τηλ. 2106800054