Με τις αγνές πρώτες ύλες της ελληνικής υπαίθρου να αποτελούν την βάση της φιλοσοφίας, αλλά και µε gourmet δημιουργίες να εξελίσσουν την ελληνική παράδοση, σκοπός της ομάδας είναι να ικανοποιήσει τις όποιες γευστικές αλλά και οικονοµικές απαιτήσεις.
Η γραβιέρα Νάξου, η φάβα βιολογικής γεωργίας από το Δίλοφο, το παστό Μάνης, το µαστέλο και η µαστίχα Χίου και τα µύδια Κατερίνης, το πεκορίνο Αµφιλοχίας, είναι µερικά από τα προϊόντα που φτάνουν στον «Τζίτζικα και Μέρμηγκα» και μεταμορφώνονται σε λαχταριστά πιάτα.
Info
www.tzitzikasmermigas.gr