Με το μεράκι της Φαμίλιας Ορτολάνο και τους Ιταλούς συνεργάτες σεφ Sergio, Andriano, Martselo, Roberto, Giovanni, συνεχίζει έως και σήμερα να πρωταγωνιστεί στον χάρτη της Αθήνας.
Η προσεγμένη κουζίνα, η σταθερή ποιότητα, η φιλόξενη σάλα και το εκπαιδευμένο προσωπικό του ζωντανεύουν κάθε μέρα κάτω από το άγρυπνο μάτι του Δημήτρη Τσουκάρη, την ίδια στιγμή που το μενού εντυπωσιάζει τον κάθε επισκέπτη και λάτρη της ιταλικής κουζίνας.
Φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, αστακομακαρονάδα, φιλέτο Alta mira που ψήνεται στην πέτρα, λαχταριστές πίτσες και πλούσιες σαλάτες μαγεύουν με τα αρώματα και τη γεύση τους και τον πιο απαιτητικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε μήνα υπάρχουν νέα πιάτα στο μενού, οπότε για τον Απρίλιο εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και απολαύστε πίτσα με βουβαλίσια μοτσαρέλα, πατάτα και πέστο βασιλικού, αλλά και μοβ νιόκι από περουβιανή πατάτα, προσούτο Πάρμας, πεκορίνο και μαύρη τρούφα.
Info
Αγίου Αλεξάνδρου 46, Παλαιό Φάληρο, Τηλ.: 2109818959