Στο εστιατόριο πλέον με το όνομα «Po’Boys», το αυθεντικό σιγοκαπνιστό ΒBQ είναι ο πρωταγωνιστής. Brisket, Short Ribs, Spare Ribs, Crispy Pork Belly και Pulled Pork σε burgers ή πιατέλες με όλα τα αντίστοιχα συνοδευτικά πιάτα σιγοψήνονται στο custom offset smoker σε θερμοκρασία 120 βαθμών για τουλάχιστον 8 ώρες, ενώ το μενού δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, αλλά έχει και άφθονες επιρροές από την κουλτούρα του αμερικανικού Νότου.
Το παραδοσιακό χειροποίητο λουκάνικο Andouille, με μυστική συνταγή που έφερε ο Βασίλης από τη Ν. Ορλεάνη, το τραγανό Buttermilk Fried Chicken Burger, αλλά και η πασίγνωστη Gumbo σούπα πρωταγωνιστούν, μαζί με το απολαυστικό Mac’N’Cheese, τους λουκουμάδες και τις γλυκές τάρτες ημέρας.
Info
Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, Τηλ.: 2103234672