Τις ηλιόλουστες ημέρες ο καταπράσινος κήπος στην είσοδο θα φιλοξενεί τους επισκέπτες για φαγητό αλλά και cocktails (signature cocktails από το μενού μας αλλά και απρόσμενες εμπνεύσεις του mixologist θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς) ενώ η secret πίσω αυλή ανοίγει τις πόρτες της για τις καλοκαιρινές μας βραδιές.
Η κουζίνα, την οποία επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Χρήστος Τζιέρας, συνδυάζει ελληνικά και μεσογειακά στοιχεία παρουσιάζοντας ένα λαχταριστό αποτέλεσμα. Ξεχωριστή κατηγορία στο μενού του «Stoffa» αποτελεί η Josper, το όνομα της οποίας οφείλεται στο μοναδικό στο είδος του ξυλόφουρνο που συνδυάζει την ιδιαιτερότητα του παραδοσιακού Ισπανικού φούρνου, με το ψήσιμο στα κάρβουνα, δίνοντας μία εντελώς ξεχωριστή γεύση στο κρέας.
Χορταστική σταβλίσια σπαλομπριζόλα, ξεχωριστή Picanha Angus στη σχάρα, τρυφερή ταλιάτα από κόντρα μόσχου ξηρής ωρίμανσης, κότσι αρνιού γάστρας, αλλά και δημιουργικά ελληνικά πιάτα για να αρχίσετε το γευστικό σας ταξίδι!
Info
Βασ. Αμαλίας 20, Κηφισιά, Τηλ.: 2108013853