Ο Χρήστος Τζιέρας, executive chef, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε κρέατα εξαιρετικής ποιότητας από ελληνικές φυλές βιολογικής εκτροφής (βόειο, μαύρος χοίρος, βουβάλι), αλλά και στις ιδιαίτερες κοπές (ξηρή ωρίμανση, black Angus κ.τ.λ.) παρουσιάζοντας ένα μενού που μένει αξέχαστο.
Στο εστιατόριο «Άμπακος» όλα, όμως, είναι χειροποίητα. Από την τηγανητή πατάτα, που κόβεται μια-μια και τηγανίζεται, μέχρι τον πουρέ και την κρέμα τυριού που συνοδεύει το ψωμάκι. Ακόμα και το ψωμί, κάθε μέρα ζυμώνεται αποκλειστικά για το εστιατόριο και μετά ψήνεται στον ξυλόφουρνο.
Info
Φίλωνος 66 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς, Τηλ.210 4525251